Algemeen
Het Huis bevindt zich op de eerste verdieping van het chalet. Hier bevinden zich de woonkamer, de keuken, de badkamer en de slaapkamers. Ook vindt u hier het zeer ruime balkon met het adembenemende uitzicht op de bergen. Vanaf het balkon kunt u via de buitentrap de zeer ruime en zonnige tuin betreden.  Beneden is de garage, een ruimte met de wasmachine en een extra toilet.

Klik hier voor een plattegrond van de bovenverdieping

Woonkamer
De gezellige woonkamer heeft een zithoek met houtkachel, en een ruime tafel voor het eten of het spelen van spelletjes. De vloer is voorzien van een parketvloer. Voor de ontspanning is er een sateliet televisie, DVD speler, audioapparatuur en diverse spelletjes.

Keuken
De gemoderniseerde keuken beschikt over een ruime hoekzitbank met tafel en stoelen, de vloer is betegeld. Als apparatuur is onder andere aanwezig, 4 kookplaten, een oven, een afwasmachine, een koelkast en een magnetron. Klik (binnenkort) hier voor de volledige inventaris lijst.

Slaapkamers
Het huis beschikt over 3 slaapkamers, 1 slaapkamer met een dubbelbed, 1 slaapkamer met 2 enkele bedden en 1 slaapkamer met een dubbelbed en 1 stapelbed. Deze kamer heeft ook toegang tot het balkon. Totaal 8 bedden allen voor zien van kussens en dekbedden.

Beneden
Op de begane grond bevindt zich de verwarmde garage. Daarnaast vindt u hier nog een extra toilet. Ook is er een wasmachine (met muntautomaat)aanwezig om het aantal kilo's bagage niet al te hoog te laten worden.
1 / 7